Zakelijk

Bij een oude watermolen hoort ook een oude Schoppe (anno 1896). Deze Schoppe werd vroeger gebruikt als opslag van o.a. gebinten, stukken van een waterrad, houten balken, zakgoed etc. Na een renovatie is de Schoppe sinds 2012 beschikbaar voor groepen. De Schoppe laat net als de watermolen haar historie nog goed zien. In deze warme, sfeervolle ruimte zit u te midden van de prachtige gebinten en hildes.

De Schoppe is geschikt voor grote groepen tot ong. 150 personen, maar ook voor kleinere groepen van bijv. 20 personen. Door de gebinten blijft het voor kleine én grote groepen een intieme ruimte.

Zakelijke bijeenkomst
Gratis internet, gratis zaalhuur, ruimte en rust.

Wij beschikken over twee ruimtes waar u een zakelijke bijeenkomst kunt organiseren. In de Schoppe kunt u terecht tot ong. 150 personen. In de watermolen kunt U op de Graanzolder terecht met ca. 35 personen.

Wij beschikken over een beamer, scherm en geluidsinstallatie.

Op zoek naar een activiteit tussen het vergaderen door? U kunt vanuit hier bijvoorbeeld een wandeling maken door de Bekendelle, genieten van een fietstocht door de buurtschap en een kijkje nemen bij een imker.

Overige informatie
Berenschot’s Watermolen beschikt over een grote parkeergelegenheid. Eén parkeerplaats naast het restaurant (kort parkeren) en twee grote parkeerplaatsen 70 meter verder op voor langparkeerders.

Bij een reservering op een zomerse dag tovert het team van Berenschot de parkeerplaats voor de Schoppe om tot een sfeervol terras. Al met al is de Schoppe een ruimte met veel mogelijkheden!

Voor meer informatie over de mogelijkheden mail/bel ons uw wensen toe of maak een afspraak. Wij maken vrijblijvend een prijsopgave met daarin alle mogelijkheden/ideeën voor uw dag.