WANDELEN

Berenschot’s Watermolen is gelegen aan de rand van Natuurgebied de Bekendelle (Beek ’n Dal) en omringd door prachtige wandel- en fietsroutes die aansluiten op het restaurant.

Zet uw auto op de grote parkeerplaatsen, trek uw wandelschoenen aan of haal de fiets van de auto. Begin uw wandel- of fietstocht eerst met een lekkere kop koffie en verse gebak van de lokale bakkerij. Neem plaats op het zonneterras aan het water en zoek vervolgens een leuke wandel- of fietsroute uit in Berenschot’s Toeristisch Info Punt om het hoekje van het restaurant.

Het Winterswijkse Nationaal Landschap kent een prachtige, gevarieerde omgeving en leent zich uitstekend om te voet te ervaren. Het feit dat Winterswijk is uitgeroepen tot wandelgemeente 2020 beschouwen we dan ook als een enorme waardering voor het bijzondere gebied. Het buitengebied met haar vele zandwegen en bospaden vraagt om ontdekt te worden.

Zie hier alvast een mooie wandelroute van “Natuurtocht de Bekendelle” welke start bij ons:

Berenschot’s Watermolen is:

  • Fietsknooppunt 30
  • Wandelknooppunt Z50 en T51
  • TOP Berenschot (toeristisch overstap punt)
  • Oplaadpunt voor elektrische fietsen

Neem ook een kijkje in Berenschot’s Toeristisch Info Punt:
Ga heerlijk uw eigen gang, snuffel tussen diverse folders en plan uw eigen route. Er liggen folders over de omgeving om mee te nemen. Diverse wandel- en fietsroutes om uit te kiezen. Plattegronden zijn er opgehangen waarop u bezienswaardigheden of de weg op kunt vinden. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor ruiter-, auto- en mountainbikeroutes.