RESERVEER & BESTEL

Reserveren

U kunt geen tafel reserveren bij Berenschot’s Watermolen vanwege de COVID-19 lockdown.


Bestellen

Via het onderstaande aanvraag formulier kunt u een Graansilo Pakket bestellen. In samenwerking met de lokale bakker worden alle gerechten ’s ochtends vers bereid. Graag ontvangen wij daarom de bestellingen voor pakketten minimaal één dag van te voren vóór 17:00. De pakketten worden gepresenteerd in een doos.

*Wegens de COVID-19 lockdown kunt u momenteel alleen in het weekend een pakket afhalen. Wanneer er versoepelingen bekend zijn gemaakt tijdens de volgende persconferentie gaan wij kijken op welke dagen wij doordeweeks geopend zullen zijn. Dan zal er ook de mogelijkheid zijn om doordeweeks pakketten af te halen.

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon van Berenschot’s Watermolen? U kunt tijdens onze openingstijden bij Berenschot’s Watermolen een cadeaubon verkrijgen. Liever via de post? Dat kan ook! Vul het onderstaand aanvraagformulier in met uw adres gegevens en gewenst bedrag of arrangement. Wij zullen uw aanvraag bevestigen en sturen u vervolgens het factuur met de cadeaubon met de post naar u toe.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.