RESERVEER & BESTEL

Reserveren

Wij nemen geen reservering aan voor een hapje en drankje op het terras of in het restaurant. Er is voldoende plek voor iedereen. U kunt zich bij de ingang van het terras registreren aan onze registratietafel. Hierna mag u zelf een plekje uitzoeken op het terras of in het restaurant. Zie hier voor meer informatie over onze openingstijden. Graag tot ziens!


Bestellen

Via het onderstaande aanvraag formulier kunt u ook een taart of lunch bestellen voor onderweg of thuis. In samenwerking met de lokale bakker maken wij alle bestellingen ’s ochtends vers voor u klaar. Graag ontvangen wij daarom de bestellingen voor pakketten minimaal één dag van te voren vóór 17:00.


Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon van Berenschot’s Watermolen? U kunt tijdens onze openingstijden bij Berenschot’s Watermolen een cadeaubon verkrijgen. Liever via de post? Dat kan ook! Vul het onderstaand aanvraagformulier in met uw adres gegevens en gewenst bedrag of arrangement bij de toelichting. Wij zullen uw aanvraag bevestigen en sturen u vervolgens het factuur met de cadeaubon met de post naar u toe.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.