Reserveer & bestel

Reserveren

Reserveren

Het is niet nodig om te reserveren met een klein gezelschap voor een kop koffie of een lunch op het terras of in het restaurant. Er is voldoende plek voor iedereen.

Komt u met een groep groter als 15 personen? Dan stellen wij het erg op prijs als u voor uw komst ons even een seintje geeft.

Daarnaast is reserveren voor een High Tea arrangement noodzakelijk.

Zie hier voor meer informatie over onze openingstijden.


Pakket bestellen

Bij Berenschot’s Watermolen kunt u ook terecht voor pakket voor thuis of onderweg. Op deze pagina treft u ons assortiment. Indien u zelf een pakket wilt samenstellen kan dit ook. Geef aan ons door via de bestelling wat voor producten u graag in uw pakket wilt en wij maken voor u een prijsopgave op.

In samenwerking met de lokale bakker worden alle gerechten ’s ochtends vers bereid. Graag ontvangen wij daarom de bestellingen voor pakketten minimaal één dag van te voren vóór 17:00. De pakketten worden gepresenteerd in een doos.


Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon van Berenschot’s Watermolen? U kunt tijdens onze openingstijden bij Berenschot’s Watermolen een cadeaubon verkrijgen. Liever via de post? Dat kan ook! Vul het onderstaand aanvraagformulier in met uw adres gegevens en gewenst bedrag of arrangement bij de toelichting. Wij zullen uw aanvraag bevestigen en sturen u vervolgens het factuur met de cadeaubon met de post naar u toe.


Datum(Vereist)
Scroll naar top