High Wine & Beer

Wilt u binnenkort van een High Wine & Beer bij Berenschot’s Watermolen? Leuk! Onze High Wine & Beer’s zijn rijkelijk en er is voor ieder wat wils.

High Wine & Beer Berenschot Watermolen

Geniet heerlijk op ons terras aan het water of binnen in de watermolen van een lekkere High Wine & Beer.

U kunt uiterlijk één dag van te voren reserveren voor een High Wine & Beer. Wilt u graag eerder als 14:00 uur? Dat kan! Geef het ons door. Indien het gaat om een groot gezelschap ontvangen wij graag de reservering uiterlijk één of twee weken van te voren.

In de Schoppe kunt u terecht met grotere gezelschappen, tussen de 25 tot 150 personen. De Schoppe beschikt ook over haar eigen terras waar u heerlijk kunt zitten bij mooi weer. De Schoppe, anno 1896, werd vroeger gebruikt ter opslag van de watermolen. Hier lagen dakpannen, palen, wielen en zakken opgeborgen. In 2012 is de Schoppe gerenoveerd tot ruimte waar nu grote gezelschappen kunnen vergaderen, lunchen en dineren. Maar ook worden hier markten georganiseerd, concerten gegeven en verjaardagen en bruiloften gevierd.

Reserveren

In de zomer is het restaurant op dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. In de winterperiode zijn wij geopend op vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00. De keuken is geopend van 12:00 tot 17:00.

Reserveren kan handig en snel via de button op de website. U krijgt hierna een bevestiging en wij zorgen ervoor dat er een leuke tafel voor u ingedekt klaar staat. Bellen mag natuurlijk ook op +31 (0)543 56 43 47.