High Tea

Wilt u binnenkort van een High Tea bij Berenschot’s Watermolen? Leuk! Onze High Tea’s zijn rijkelijk en er is voor ieder wat wils.

High Tea Berenschot Watermolen

Geniet heerlijk op ons terras aan het water of binnen in de watermolen van een lekkere High Tea.

U kunt uiterlijk één dag van te voren reserveren voor een High Tea. Wilt u graag eerder als 14:00 uur? Dat kan! Geef het ons door. Indien het gaat om een groot gezelschap ontvangen wij graag de reservering uiterlijk één of twee weken van te voren.

In de Schoppe kunt u terecht met grotere gezelschappen, tussen de 25 tot 150 personen. De Schoppe beschikt ook over haar eigen terras waar u heerlijk kunt zitten bij mooi weer. De Schoppe, anno 1896, werd vroeger gebruikt ter opslag van de watermolen. Hier lagen dakpannen, palen, wielen en zakken opgeborgen. In 2012 is de Schoppe gerenoveerd tot ruimte waar nu grote gezelschappen kunnen vergaderen, lunchen en dineren. Maar ook worden hier markten georganiseerd, concerten gegeven en verjaardagen en bruiloften gevierd.

Reserveren

Het restaurant is op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. In de zomerperiode is het restaurant ook op donderdag extra geopend. In januari en februari is het restaurant geopend op vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00. De keuken is geopend van 11:30 tot 17:00.

Reserveren kan handig en snel via de button op de website. U krijgt hierna een bevestiging en wij zorgen ervoor dat er een leuke tafel voor u ingedekt klaar staat. Bellen mag natuurlijk ook op +31 (0)543 56 43 47.