Gezelschappen > 10 personen

Keuzemenu
Speciaal voor gezelschappen van 10 of meer personen hebben wij een aantal keuzemenu’s samengesteld op basis van onze actuele menukaart. Deze menu’s gelden als invulling van zowel een lunch als diner.

Er kan een keuze worden gemaakt voor een twee-, drie-, dan wel vier-gangen diner. Op de middag of avond zelf kan er uit het groepsmenu dan door de gasten zelf per gang een keuze voor het gerecht per gang worden gemaakt.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en wij maken graag voor u een keuzemenu op.


Speciaal voor gezelschappen vanaf 25 personen kunnen wij ook een buffet samenstellen. Hieronder een aantal buffetsuggesties (uiteraard kunt u ook de gerechten aanpassen indien u wilt):

Voorgerechtenbuffet
Als voorgerecht serveren wij diverse gerookte vis en vleeswaren, vele sla soorten, meloen, komkommer, tomaten, olijven, olie, dressing, huzarensalade en nog veel meer. Gasten kunnen zijn/haar eigen salade met dit buffet samenstellen.
De voorgerechten worden geserveerd met stokbrood, kruidenboter, roomboter en pesto.
Bedraagt €7,50 per persoon

Tussengerechtenbuffet
Als tussengerecht serveren wij bosuiensoep en tomatensoep. Deze soepen zijn beide vegetarisch.
De tussengerechten worden geserveerd met stokbrood, kruidenboter, roomboter en pesto.
Bedraagt €4,00 per persoon

Hoofdgerechtenbuffet
Als hoofdgerecht serveren wij voor u en uw gezelschap varkenshaas medaillons met champignonroomsaus, beouff stroganoff (zacht gegaard rundvlees), kipspies met satésaus en zalmfilet met hollandaise saus. Bij het hoofdgerecht worden 3 warme groentes (o.a. schorseneren), rauwkost, gebakken aardappelen, aardappelgratin en frietjes geserveerd.
Bedraagt €21,00 per persoon

Nagerechtenbuffet
Als nagerecht maken wij voor u en uw gezelschap een proeverij van diverse soorten nagerechten, zoals onder andere een ijstaart, bavarois, parfait, soesjes, chocolade, etc. Zodat er voor iedereen wat lekkers bij zit.
Bedraagt €7,50 per persoon

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en wij maken graag voor u een buffetmenu op.


Stamppot buffet
Bij ons kunt u met uw groep genieten van een rijkelijk gevulde stamppot. De stamppotten worden geserveerd in buffetvorm. Keuze uit boerenkool-, zuurkoolstamppot en hutspot. Begeleid met rook- worst, ribbetjes, verse worst en hachee. De stamppot wordt natuurlijk geserveerd met zuur en mosterd.
Bedraagt €17,50 p.p.


Voor meer informatie over de mogelijkheden mail/bel ons uw wensen toe of maak een afspraak. Wij maken vrijblijvend een prijsopgave met daarin alle mogelijkheden/ideeën voor uw dag.