Gezelschappen > 20 personen

Restaurant

Binnen in de watermolen bevindt zich het restaurant. Neem plaats tussen de draaiende kamwielen welke in 1984 voor het laatst zijn gerenoveerd.

Binnen in het restaurant hoort men ook het draaien van het oude waterrad met het kenmerkende geknars. Het gebouw stamt uit 1652 en laatste molenaar wie hier werkzaam was is gestopt in 1988. Deze geschiedenis is goed terug te vinden in het restaurant. Zo staat er nog een oude koekenbreker, de gebruikte molenstenen, zakken graan waar onze grootouders mee werkten en ook het gebouw zelf is nog geheel in oude staat gebleven.

Wilt u iets organiseren bij Berenschot’s Watermolen met een groot gezelschap? In het restaurant kunnen wij tot 40 personen ontvangen en op het terras tot 60 personen. In de Schoppe zijn grotere gezelschappen mogelijk.

Schoppe

In de Schoppe kunt u terecht met grotere gezelschappen van tussen de 30 tot 150 personen. De Schoppe beschikt ook over haar eigen terras waar u heerlijk kunt zitten bij mooi weer. In deze ruimte zit u privé, wij reserveren de ruimte alleen voor u en uw gezelschap.

De Schoppe, anno 1896, werd vroeger gebruikt ter opslag van de watermolen. Hier lagen dakpannen, palen, wielen en zakken opgeborgen. In 2012 is de Schoppe gerenoveerd tot ruimte waar nu grote gezelschappen kunnen vergaderen, lunchen en dineren. Maar ook worden hier markten georganiseerd, concerten gegeven en verjaardagen en bruiloften gevierd.

Arrangementen

Er zijn diverse arrangementen bij Berenschot’s Watermolen waar u van kunt genieten. Te denken valt aan een High Tea, Brunch, “Molenkwartiertje” en “Molenaarsknechtenuurtje“.

Zat u meer te denken aan een koud warm buffet, vergadering, bruiloft of verjaardag? Neem contact met ons op via info@berenschotswatermolen.nl. Wij sturen u graag een offerte toe met alle mogelijkheden.

Reserveren

Het restaurant is op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. In de zomerperiode is het restaurant ook op donderdag extra geopend. In januari en februari is het restaurant geopend op vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00. De keuken is geopend van 11:30 tot 17:00.

Reserveren kan handig en snel via de button op de website. U krijgt hierna een bevestiging en wij zorgen ervoor dat er een leuke tafel voor u ingedekt klaar staat. Bellen mag natuurlijk ook op +31 (0)543 56 43 47.

Bij kleine gezelschappen kunt u uiterlijk één dag van te voren reserveren. Indien het gaat om een groot gezelschap ontvangen wij graag de reservering uiterlijk één of twee weken van te voren.