Brunch

Wilt u binnenkort met een (groot) gezelschap lunchen bij Berenschot’s Watermolen? Dan is onze Brunch een echte aanrader. Makkelijk, rijkelijk en voor ieder wat wils.

Brunch Berenschot Watermolen

Voor kleine gezelschappen, tussen de 8 en 25 personen, dekken wij een tafel in in het restaurant of op het terras met alle warme broodjes, beleg varianten en drankjes verdeeld geserveerd op tafel.

In de Schoppe kunt u terecht met grotere gezelschappen, tussen de 25 tot 150 personen. De Schoppe beschikt ook over haar eigen terras waar u heerlijk kunt zitten bij mooi weer. De Schoppe, anno 1896, werd vroeger gebruikt ter opslag van de watermolen. Hier lagen dakpannen, palen, wielen en zakken opgeborgen. In 2012 is de Schoppe gerenoveerd tot ruimte waar nu grote gezelschappen kunnen vergaderen, lunchen en dineren. Maar ook worden hier markten georganiseerd, concerten gegeven en verjaardagen en bruiloften gevierd.

U kunt uiterlijk één dag van te voren reserveren voor een Brunch. Indien het gaat om een groot gezelschap ontvangen wij graag de reservering uiterlijk één of twee weken van te voren.

Reserveren

Het restaurant is op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. In de zomerperiode is het restaurant ook op donderdag extra geopend. In januari en februari is het restaurant geopend op vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00. De keuken is geopend van 11:30 tot 17:00.

Reserveren kan handig en snel via de button op de website. U krijgt hierna een bevestiging en wij zorgen ervoor dat er een leuke tafel voor u ingedekt klaar staat. Bellen mag natuurlijk ook op +31 (0)543 56 43 47.