Diner suggesties

U kunt zelf kiezen uit hoeveel gangen uw buffet of diner mag bestaan.
Hieronder een aantal diner- en buffetsuggesties:
Uiteraard kunt u ook de gerechten aanpassen indien u wilt.

Voorgerechtenbuffet
Als voorgerecht serveren wij diverse gerookte vis en vleeswaren, vele sla soorten, meloen, komkommer, tomaten, olijven, olie, dressing, huzarensalade en nog veel meer. Gasten kunnen zijn/haar eigen salade met dit buffet samenstellen.
De voorgerechten worden geserveerd met stokbrood, kruidenboter, roomboter en pesto.
Bedraagt €7,50 per persoon


Tussengerechtenbuffet
Als tussengerecht serveren wij bosuiensoep en tomatensoep. Deze soepen zijn beide vegetarisch.
De tussengerechten worden geserveerd met stokbrood, kruidenboter, roomboter en pesto.
Bedraagt €4,00 per persoon


Hoofdgerechtenbuffet
Als hoofdgerecht serveren wij voor u en uw gezelschap varkenshaas medaillons met champignonroomsaus, beouff stroganoff (zacht gegaard rundvlees), kipspies met satésaus en zalmfilet met hollandaise saus. Bij het hoofdgerecht worden 3 warme groentes (o.a. schorseneren), rauwkost, gebakken aardappelen, aardappelgratin en frietjes geserveerd.
Bedraagt €24,50 per persoon


Nagerechtenbuffet
Als nagerecht maken wij voor u en uw gezelschap een proeverij van diverse soorten nagerechten, zoals onder andere een ijstaart, bavarois, parfait, soesjes, chocolade, etc. Zodat er voor iedereen wat lekkers bij zit.
Bedraagt €7,50 per persoon


Stamppot buffet
Bij ons kunt u met uw groep genieten van een rijkelijk gevulde stamppot. De stamppotten worden geserveerd in buffetvorm. Keuze uit boerenkool-, zuurkoolstamppot en hutspot. Begeleid met rook- worst, ribbetjes, verse worst en hachee. De stamppot wordt natuurlijk geserveerd met zuur en mosterd.
Bedraagt €19,50 p.p.


Keuzediner
Er zijn diverse 3 of 4 gangen diners mogelijkheden voor groepen. Aan de hand van uw wensen stellen wij graag voor u een keuzemenu samen waar u met uw gezelschap van kan genieten.
Bedraagt vanaf €25,00 p.p.


Barbecue
Voor de Schoppe wordt de barbecue geplaatst en de gasten kunnen zelf hun stukje vlees of vis gaan roosteren. Niet alleen vlees/vis vindt een plaats bij de barbecue, maar diverse groentes, rauwkost, salades, sausjes, stokbrood en kruidenboter.
Bedraagt €25,00 p.p.


Plate buffet
Een luxe plate buffet bestaande uit diverse vis- en vleesgerechten. Daarbij worden gebakken aardappelen, frietes, warme groente en rauwkost geserveerd.
Bedraagt €16,50 p.p.


Voor meer informatie over de mogelijkheden mail/bel ons uw wensen toe of maak een afspraak. Wij maken vrijblijvend een prijsopgave met daarin alle mogelijkheden/ideeën voor uw dag.