Lunch

Zie hier onze lunchkaart.
Vanaf 11:30u tot 17:00u kunt u genieten van de lunchkaart.

Restaurant
In de uit 1652 stammende watermolen bevindt zich het sfeervolle restaurant waar u, te midden van de kamwielen, kunt genieten van een hapje en/of drankje. Binnen in het restaurant hoort men ook het draaien van het oude waterrad met het kenmerkende geknars.

Terras
Berenschot’s Watermolen heeft ook een terras waar u kunt genieten van een hapje en/of drankje. Vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de Slingebeek en zit u aan de rand van het natuurgebied de Bekendelle. Misschien dat u zelfs de zeldzame ijsvogel of grote gele kwikstaart voorbij ziet vliegen!

Groepslunch
Berenschot’s Watermolen is ook een geschikte locatie om met een (groot) gezelschap te komen lunchen.
Met een (groot) gezelschap kunt u bij ons genieten van de lunchkaart, koffietafel, lunchbuffet, high tea of een ‘makkelijke lunch’ zoals bijvoorbeeld een schaal met verse belegde bolletjes. Het is aan te raden om te reserveren met een (groot) gezelschap.

Lunch Cadeau
Met een cadeaubon van Berenschot’s Watermolen geeft u een aangenaam waardecadeau dat is te besteden in het restaurant of op het terras. Onze cadeaubonnen schrijven wij graag voor u uit in ons restaurant met een bedrag naar keuze. Een Berenschot’s Watermolen cadeaubon is op elk moment inwisselbaar.