Eten & drinken

Lunchbar

Beneden in de watermolen, vroeger zogeheten “Opzakruimte”, bevindt zich de Lunchbar. De Lunchbar is ontworpen met diverse oude elementen die werden gebruikt in de watermolen. Op de Lunchbar kunt u uw geluk niet op aan onder andere diverse soepen, koffiebroodjes, koude en warme ambachtelijk broden en warme maaltijden.

De Lunchbar, is een lunchbuffet, waar u zelf uw lunchgerechten van kunt pakken en samenstellen. Alle producten die u op de Lunchbar worden geserveerd hebben een aparte prijs. Stel uw eigen lunch samen, laat uw producten vervolgens noteren bij de kassa van de Lunchbar door de bediening op uw rekening. Geniet hierna lekker van uw lunch en aan het einde van uw bezoek kunt u alles afrekenen wat u heeft genuttigd. Snel, makkelijk en u kunt uw lunch zo rijkelijk maken als u zelf wilt!

Vers van de bakker
In samenwerking met de lokale bakkerij, Bakkerij ter Weme, worden alle gerechten ’s ochtends vers bereid. Wij streven ernaar iedere dag ons assortiment te variëren. Er is geen sprake van een menukaart, waardoor wij onze fantasie iedere dag de vrije loop kunnen laten met al onze ideeën. Hierdoor kunnen wij ook onze gasten iedere dag weer verrassen met nieuwe gerechten!

Take Away
U kunt ook uw lunch meenemen of vooraf bestellen voor onderweg of lekker voor thuis!

Scroll naar top