== Lunchbar

Beneden in de watermolen, vroeger zogeheten “Opzakruimte”, bevindt zich de Lunchbar. De Lunchbar is ontworpen met diverse oude elementen die werden gebruikt in de watermolen. Op de Lunchbar kunt u uw geluk niet op aan diverse soepen, salades, koffiebroodjes, koude en warme belegde ambachtelijk broden.

De Lunchbar, is een lunchbuffet, waar u zelf uw lunchgerechten van kunt pakken en samenstellen. Alle producten die u op de Lunchbar worden geserveerd hebben een aparte prijs. Stel uw eigen lunch samen, laat uw producten vervolgens noteren bij de kassa van de Lunchbar door de bediening op uw rekening. Geniet hierna lekker van uw lunch en aan het einde van uw bezoek kunt u alles afrekenen wat u heeft genuttigd. Snel, makkelijk en u kunt uw lunch zo rijkelijk maken als u zelf wilt!

Vers van de bakker
In samenwerking met de lokale bakkerij, Bakkerij ter Weme, worden alle gerechten ’s ochtends vers bereid. Wij streven ernaar iedere dag ons assortiment te variëren. Er is geen sprake van een menukaart, waardoor wij onze fantasie iedere dag de vrije loop kunnen laten met al onze ideeën. Hierdoor kunnen wij ook onze gasten iedere dag weer verrassen met nieuwe gerechten!

Allergie
Daarnaast is zijn er ook gluten- en lactosevrije lunchgerechten voor diegene wie een allergenendieet volgt. Te denken valt hierbij aan soep, salade en broodgerechten. Het is aan te raden van te voren te reserveren, zodat wij tezamen met de lokale bakkerij hier rekening mee kunnen houden.

Take Away
U kunt ook een broodje meenemen voor onderweg of lekker voor thuis!