= Eten & Drinken

CAKEBAR

Bij binnenkomst komt de heerlijke geur van de verse lekkernijen van de Cakebar u al tegemoet. Op de Cakebar, een gebaksbuffet, vindt u een rijk assortiment aan diverse taarten, vlaaien, donuts, cakes, muffins en koeken. Hier mag u zelf uw lekkernij uitzoeken voor bij de koffie.


LUNCHBAR

Beneden in de watermolen, vroeger zogeheten “Opzakruimte”, bevindt zich de Lunchbar. De Lunchbar is ontworpen met diverse oude elementen die werden gebruikt in de watermolen. Op de Lunchbar kunt u uw geluk niet op aan diverse soepen, salades, koffiebroodjes, koude en warme belegde ambachtelijk broden.

De Lunchbar, is een lunchbuffet, waar u zelf uw lunchgerechten van kunt pakken en samenstellen. Alle producten die u op de Lunchbar worden geserveerd hebben een aparte prijs. Stel uw eigen lunch samen, laat uw producten vervolgens noteren bij de kassa van de Lunchbar door de bediening op uw rekening. Geniet hierna lekker van uw lunch en aan het einde van uw bezoek kunt u alles afrekenen wat u heeft genuttigd. Snel, makkelijk en u kunt uw lunch zo rijkelijk maken als u zelf wilt!