Contact

Over ons

Berenschot’s Watermolen is een welbekend familie bedrijf. De watermolen stamt uit 1652 en werd door een veiling in 1900 door de 1e Berenschot generatie gekocht.

Tot 1988 was de watermolen in productie als veevoermaalderij door de 4e generatie. Op 28 juni 1991 is de watermolen geopend als restaurant. Berenschot’s Watermolen was hiermee het derde restaurant in heel Nederland dat zich ín een watermolen bevond.

Momenteel is het rijksmonument al 120 jaar in bezit van de familie Berenschot en wordt het sinds 2009 door de 5e generatie gerund.

“Buitengewoon Genieten”

“Dit zijn de woorden die het meest bij de familie en het bedrijf passen, en dat is wat wij willen bieden aan onze gasten. Iedereen is van harte welkom binnen het restaurant. Het is heerlijk gemoedelijk en laagdrempelig, maar toch wel met aandacht op etiquette. Geniet van het prachtige rijksmonument, de rust en mooie natuur om je heen en ondertussen van verse ambachtelijke gerechten bereid in samenwerking van lokale bedrijven. Ontzettend trots ben ik om de 5e generatie van de familie te mogen zijn en dit prachtige bedrijf te runnen. Tezamen met het team heten wij u van harte welkom bij Berenschot’s Watermolen!”.

Wineke Waenink

Scroll naar boven