Brunch €17,50

Wilt u binnenkort met een (groot) gezelschap lunchen bij Berenschot’s Watermolen? Dan is onze Brunch een echte aanrader. Makkelijk, rijkelijk en voor ieder wat wils.

Kom genieten van diverse zachte en harde broodjes, beschuit, roggebrood, suikerbrood, krackers, diverse kaas, vleeswaren, zoetwaren, boter, kroketten, pomodori tomatensoep, thee, koffie, melk en water.

De Brunch bedraagt €17,50 per persoon.

Wilt u een kleine brunch, dat kan. Vraag naar de mogelijkheden.

U kunt uiterlijk één dag van te voren reserveren voor een Brunch. Indien het gaat om een groot gezelschap ontvangen wij graag de reservering uiterlijk één of twee weken van te voren.

Reserveren

Het restaurant is op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. In de zomerperiode is het restaurant ook op donderdag extra geopend. In januari en februari is het restaurant geopend op vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00. De keuken is geopend van 11:30 tot 17:00.

Reserveren kan handig en snel via de button op de website. U krijgt hierna een bevestiging en wij zorgen ervoor dat er een leuke tafel voor u ingedekt klaar staat. Bellen mag natuurlijk ook op +31 (0)543 56 43 47.

BrunchBW2020