Woolds Mansleukoor

Het Woolds Mansleu koor is opgericht op 27 februari 1975.

De repetities vinden van september tot half juni plaats op woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur bij Berenschot’s Watermolen. Het koor zingt meestal lekker in het gehoor liggende liederen, waarbij de taal varieert van Nederlands, Duits, Achterhoeks tot Latijns. Bij deze gezellige groep staat het plezier voorop, terwijl ieder daarbij wel zijn uiterste best doet om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Met de enthousiaste jonge dirigent Klaas-Jan Kos wordt er voortdurend gewerkt aan het instuderen van nieuwe liederen en het op peil houden van bekend repertoire. Hetgeen het koor dan allemaal ook graag ten gehore wil brengen. Er zijn openbare optredens en bij enkele evenementen in binnen- en buitenland waarvoor regelmatig uitnodigingen binnen stromen. Ook wordt er vaak in meer besloten kring opgetreden. Zoals in bejaardenhuizen en bij korencontactavonden.

Hebt u interesse, of weet u nog iemand die u geschikt vindt voor ons koor? Meldt dat gerust bij ons of kom eens aan op woensdagen. Dan kunt u zonder enige verplichting eens luisteren, of alleen bekijken hoe het toegaat bij de mansleu. U zult ervaren dat ze niet bijten.

Kortom laat u informeren over het allergezelligste en beste Mansleukoor uit het hele Woold!

Voor inlichtingen kunt u terecht bij:
Voorzitter:
F. Kwak
Abeelstraat 5-1
7101 LC Winterswijk
Telefoonnr. 0543 517117

Secretariaat:
C.C. Lindeman
Holthuisweg 5
7108 BN Winterswijk-Woold
Telefoonnr. 06 14512325
Email: WooldsMansleukoor@gmail.com