Bruiloft- en verjaardagsfeest

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bruiloftsdag, reünie of een verjaardagsvisite? Te denken valt aan een geheel verzorgde dag, een receptie, een lunch, een diner of borrelen met een diner tot slot. Het kan allemaal!

Om u een idee te geven van een bruilofts- en verjaardagsfeest.
Hierbij een voorbeeld van een goed verzorgd middag en avond:

15:00u – Ontvangst
Ontvangst met koffie en thee

Gebak erbij is €3,00
Petit Four erbij is €1,50
Cake erbij is €0,75

16:00u – Borrelen
Na de koffie/thee kan er worden geborreld. Onze gastheren en -vrouwen blijven de gehele tijd rond lopen met drankjes. De gasten kunnen fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde drankjes bestellen.

Tijdens het borrelen staan er kaaskoekjes, nootjes, olijven, etc. op tafel. Dit is van het huis.

Ook gaan de gastvrouwen, wanneer iedereen aan het borrelen is, 3 keer rond met diverse hapjes. Het is de bedoeling dat er 1 keer warme hapjes en 2 keer koude hapjes worden geserveerd. U kunt hierbij onder andere denken aan bitterballen, kipkrokantjes, kaas, stokbrood met gerookte zalm en brie.

Hapjes bedragen €1,00 per stuk.

17:30u – Buffet
Voorgerecht:
Daarnaast serveren wij diverse vleeswaren, diverse sla, meloen, komkommer, tomaten, olijven, olie, dressing, huzarensalade en nog veel meer, waarmee gasten hun eigen salade kunnen samenstellen.
De voorgerechten worden geserveerd met stokbrood, kruidenboter, roomboter en pesto.
Bedraagt €7,50 per persoon

Tussengerecht:
Als tussengerecht serveren wij bosuiensoep en tomatensoep. Deze soepen zijn beide vegetarisch.
De tussengerechten worden geserveerd met stokbrood, kruidenboter, roomboter en pesto.
Bedraagt €4,00 per persoon

Hoofdgerecht:
Als hoofdgerecht serveren wij voor u en uw gezelschap varkenshaas medaillons met champignonroomsaus, beouff stroganoff (zacht gegaard rundvlees), kipspies met satésaus en zalmfilet met hollandaise saus. Bij het hoofdgerecht worden 3 warme groentes (o.a. schorseneren), rauwkost, gebakken aardappelen, aardappelgratin en frietjes geserveerd.
Bedraagt €21,00 per persoon

Nagerecht:
Als nagerecht maken wij voor u en uw gezelschap een proeverij van diverse soorten nagerechten, zoals onder andere een ijstaart, bavarois, parfait, soesjes, chocolade, etc. Zodat er voor iedereen wat lekkers bij zit.
Bedraagt €7,50 per persoon

Na het dessert gaan onze gastvrouwen langs met koffie en thee.

Overige Kosten
Koffie/Thee €2,00
Frisdrank €2,00
Wijn €3,00
Bier €2,25
Zaalhuur is gratis
Luide muziek, band, ed. is niet mogelijk

Voor meer informatie over de mogelijkheden mail/bel ons uw wensen toe of maak een afspraak. Wij maken vrijblijvend een prijsopgave met daarin alle mogelijkheden/ideeën voor uw dag.