Land- en kunstmarkt

Zondag, 1 oktober  2017, 11.00 uur-17.00 uur

Spontaan zien wat je al zo lang zoekt... je vindt het misschien op de LAND- en KUNSTmarkt bij Berenschot’s Watermolen  in het Woold bij Winterswijk!
Diverse kunstwerken, bv. aquarel, olieverfdoek, pentekeningen, maar ook brocante van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout. Ook bijzondere streekproducten, ambachtelijke honing, pannenkoekenmeel etc.  krijgen een plek op de markt. Kortom, er is van alles te zien, te kijken, te proeven en te beleven.

Een dergelijk evenement wordt door de Stichting Berenschot's Mölle al sinds 2012 georganiseerd. En met succes!  De kunstenaars met olieverfdoeken,acryl werk, keramiek, houtdraaiwerk, beelden kunnen zich verheugen op grote belangstelling. De stand met de pindakaas werd druk bezocht. Datzelfde gold voor het ambachtelijk molenmeel, de theemutsen, de mandala's, de hoeden, de edelsmid, jams, houtwerk voor buiten beschilderd met mooie mussen, aquarellen, textiele werkvormen, houtbewerking etc. Wat was er veel te zien en te beleven. Het was een drukke gezellige dag met veel bezoekers in een zon overgoten omgeving.

Op zondag 1 oktober 2017 wordt er opnieuw een zelfde markt georganiseerd met weer net wat andere landelijke en kunstzinnige items. Het blijft een combinatie van streekproducten, kunstuitingen, groene en brocante uitingen.

Het Molenplein en de omgeving van Berenschot’s Watermolen zijn een prima ambiance voor deze markt met voor elke liefhebber wat wils.

Gewoon lekker rond struinen en rond snuffelen.Daarnaast het gegeven van een prachtige restaurant met lekkere koffie en mooie  gerechten èn met een aantal ruime terrassen aan het water van de Slinge, maken het plaatje compleet. Gewoon een lekker middagje uit! En dat in een fijne ambiance die bij draagt aan een intieme sfeer.

Toegang en parkeren gratis. Het grote parkeerterrein te bereiken de Bekendelle, Wooldseweg / Klandermansweg, Winterswijk-Woold.

U bent van harte welkom.

---