Beste mensen,

Het is al weer bijna Kerst. De bladeren zijn al inmiddels van de bomen. Het is al weer vroeger donker. De kachel moet al weer aan. Het vriest zelfs al weer en her en der is de 1e sneeuw al weer gevallen. Kortom: we gaan de tijd van "lekker bij de kachel", warme chocolademelk met slagroom,spelletjes doen, sleetje rijden, weer in. Een knusse tijd! De tijd van de wild gerechten en de Kerst!

1991-2016             

 Al weer 25 jaar geleden openden wij ons restaurant. Dit jaar vierden we het jubileum. We hebben in de loop van de jaren allerlei gasten mogen verwelkomen. De drukte is in de loop van de jaren alleen maar toegenomen. Diverse streekgerechten hebben een plaatsje gekregen op de lunch- en dinerkaart. We zijn in de Molenwinkel streekproducten en ambachtelijk schepijs gaan verkopen. De Berenschot's Schoppe werd in gebruik genomen voor een feestje, een buffetje, een koffietafel, een vergadering, een concert, een workshop etc. Kortom, wij waren bezig en we blijven bezig!

Is het niet leuker om een keer zelf te kijken in de Watermolen en te zien en horen wat de mogelijkheden zijn? U bent van harte welkom. 

Wij zijn blij met Uw vertrouwen in ons bedrijf gedurende deze 25 jaar. 

Wij wensen U een fijne kerst en een goed en gezond 2017.   

Het team van Berenschot's Watermolen. 

www.berenschotswatermolen.nl

---
---