Agenda

Bij Berenschot’s Watermolen is altijd wat te doen!

Gezellig rondslenteren op diverse markten (kunstmarkt of brocantemarkt), muzikaal genieten van koren en orkesten, culinair genieten van arrangementen tijdens de feestdagen, meefietsen met diverse fiets-4-daagse, workshops bijwonen, historie proeven tijdens rondleidingen door de watermolen, excursies door het bos…

Wilt u zelf graag iets organiseren bij ons? Kom eens langs, wij bespreken graag de mogelijkheden.

1 & 2 JULI 2017
Kunstmarkt
Het is alweer zover: de enige echte Kunstmarkt. Een weekend lang genieten van diverse kunstenaars uit Nederland, België en Duitsland. Deze kunstenaars zijn gespecialiseerd in o.a. aquarellen, portretten, mozaïeken, houtbewerking, glasblazers, schilderijen, zilverwerk en beeldhouwen. Neem ook lekker plaats op ons terras aan het water om even bij te komen met een drankje of hapje!
Toegang €3,00
Kinderen tot 13 jr. gratis

9 JULI T/M 20 AUGUSTUS 2017
Elke zondag historie proeven!
In de zomervakantie kunt u elke zondag genieten van een rondleiding door de eeuwenoude watermolen verzorgd door de 5e generatie. Om 11:00 uur start de rondleiding op het terras onder de grote eikenboom. Gratis deelname.

11 SEPTEMBER 2017
Historie proeven tijdens Monumentendag!
Tijdens de Nationale Monumentendag kunt u bij ons genieten van een rondleiding verzorgd door de 5e Berenschot generatie om 11:00 uur. Entree is gratis.

1 OKTOBER 2017
Land- & Kunstmarkt

U kent het wel… De welbekende jaarlijkse Kunstmarkt met haar prachtige kunstwerken gemaakt door creatieve kunstenaren! Nu kunt ook genieten van de “kleine variant” van deze Kunstmarkt, namelijk een markt van ca. 50 kramen. Diverse kunstenaars uit heel Nederland laten zien wat zij gemaakt hebben, maar ook streekproducten en brocanten zijn te bezichten/kopen! Van portretten tot jams, van aquerellen tot antiek, van handgemaakte poncho’s tot geitenkaas… Voor ieder wat wils!

Kom gezellig “kunst snuiven”  van 11:00u tot 17:00u. Entree en parkeren is gratis.
http://www.stichtingberenschot.nl/

8 OKTOBER 2017
Najaars Concert door Muziekvereniging Concordia
Twee jeugdorkesten van Muziekvereniging Concordia laten hun muziek ter gehoren brengen op het Najaars Concert op 8 oktober. Luister en geniet mee! Entree is gratis.